UPPDATERAD 12 dec 2009  ●  PÅ INTERNET SEDAN 2009
 

Fernholms Portal 

Denna sida är till för att lätt kunna hitta det vi genom åren publicerat  på nätet. Stort som smått. Somligt är skrivet för att läsas av nära och kära medan större delen av materialet är ämnat för envar som är intresserad. Detta gäller främst sidorna om släktforskning, information om Ljugarn och Gotland samt sidor som gjorts för föreningar eller liknande.

Hälsningar, Bibbi och Jan-Folke 

EFTERLYSNINGAR

.
VYKORT, FAMILJEBILDER, FILMER OCH BERÄTTELSER FRÅN LJUGARN 


Alla former av bilder och berättelser från Ljugarn på Gotlands ostkust mottages tacksamt, på papper, band eller i digital form. Tanken är att materialet skall kunna sparas av Föreningen Ljugarn för framtida hembygdsforskning. 

 

Vi är mest ängsliga för att material från tiden före 1950 skingras eller försvinner! Hör av dig med sådant! Just nu söker vi bland annat efter bilder från Strandcaféets tidigaste år. 

 PORTRÄTT OCH RÄTTELSER TILL SLÄKTARKIVEN

 

Vi har försökt att illustrera släktträden med bilder på anor och ättlingar. Vi tog det vi hade, vilket gör att bilder ibland saknas eller inte alltid gör personen rättvisa. Vi är tacksamma ifall du vill skicka oss ett bättre foto liksom att du berättar om några uppgifter är felaktiga eller nyligen ändrats. 


 
 

UPPDATERINGAR


2009-12-21. Sidan öppnas för publik användning.